#fladdermöss på Instagram

4 days ago
 • 32
 • 0
1 year ago
 • 16
 • 0
1 week ago
 • 17
 • 0
1 week ago
 • 31
 • 4
2 weeks ago
 • 42
 • 0
2 weeks ago
 • 28
 • 6

#fladdermöss på Twitter

3 days ago
@Ekenskis Ehuru trevliga små varelser så är fladdermössen inte gnagare, utan just fladdermöss-chiroptera, medan gnagarna heter rodentia på latin. Att gnagare är överallt får som resultat att de är den vanligaste däggdjursgruppen och fladdermössen den näst vanligaste
3 days ago
@jor6en @C2DBaz Tror inte fladdermöss är fans av homestyling🤪🤣
4 days ago
Tog ett glas vin på bryggan efter att solen gått ner.
Vinden blåste sakta varmt på min hud.
Fladdermössen hade vaknat från sin vintervila, hungriga.
Kanske är jag Bruce Wayne men jag har alltid tyckt att det är lugnande med fladdermöss som flyger runt en.
4 days ago
Såg årets första fladdermöss (5 st samtidigt!) på kvällscykelturen. Känns som en sensommarkväll. Fint och lite weird.
5 days ago
@HjonusBlocklund @GustaveLund Jag kan nog bräcka det. Jag har aldrig varit uppe på min vind på de 12 år jag bott här. Mest för att jag listat ut att det är 100-tals fladdermöss däruppe som jag tänkte låta vara ifred.
Kanske att jag går upp en natt när de flugit ut.
5 days ago
@ptornroth Usch, maken jobbade i Skottland ett tag, eldade i kaminen i rummet. Ut kommer brinnande människor, dvs fladdermöss. Oklart om de var kissnödiga dock.